Yogalates
Je bevindt je hier Home > Studio > Pilates > Yogalates

Yogalates

Yogalates brengt een nieuwe manier van trainen met een unieke variatie van verschillende bewegingsvormen. Yoga, pilates, meditatie én mindfulness worden met elkaar gecombineerd, we ‘mixen letterlijk op de mat’.

Dit is de ideale bewegingsvorm voor diegenen die de geest tot rust willen brengen en veel willen stretchen, maar ook als je verlangt naar een complete workout waarbij de focus ook ligt op het verstevigen van de rug-, buik- en bekkenbodemspieren.

Doordat stilte momenten en fysieke inspanning elkaar constant afwisselen, bouw je niet alleen kracht en souplesse op, maar creëer je ook meer innerlijke rust. Ervaar de kracht van beweging én bewustwording in deze gevarieerde les.

Lidia B, inkoper

Na een drukke werkdag kom ik nog vol adrenaline aan bij de yogalates les. Aan de slag met bewegingen waarbij je je in- en ontspant. En dan is er nog een eindontspanning. Die drukke werkdag ben ik dan helemaal vergeten en ben weer vol energie.

Beginnen met Pilates

Small group lessen vanaf € 5, - !

Bij WISE yoga draait alles om kwaliteit, wij onderscheiden ons door; kleinschalige groepen, veel persoonlijke aandacht, professionele coaches. Volg nu yoga, pilates én meditatie voor maar € 5, - per les.Bekijk hier onze tarieven »
WISE yoga is een onderdeel van WISE 'de lifestyle company'