Wat is yoga?
Je bevindt je hier home > Yoga > Wat is yoga?

Wat is yoga?

Yoga is meer dan 5000 jaar oud en herstelt het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel!

Bij yoga werk je niet alleen aan het fysieke aspect, maar ook aan de gezondheid van binnenuit en een bewuster contact met het lichaam. Het geeft je rust, balans en innerlijke vrede.

De voordelen van yoga zijn eindeloos, je kunt aan yoga beginnen om soepeler, flexibeler, sterker of ontspannen te worden, maar je zult meerdere voordelen ontdekken.

Je hebt geen sportieve achtergrond nodig, je hoeft ook niet lenig te zijn en het past bij elke leeftijd of omstandigheid. Elk mens is anders en heeft weer andere behoeften, dus kies een yoga vorm die bij je past. Navigeer boven in het menu voor meer informatie over onze lessen.

De effecten van yoga op je leven

vermindert stress gewichtsverlies/ betere spijsvertering
verbetert slaap versterkt het immuunsysteem
meer energie voorkomt en vermindert klachten/blessures
betere focus/concentratie reinigt en zuivert het lichaam
rustigere en stillere geest verbetert atletisch vermogen
gelukkigere stemming betere gezondheid

Rutger Brenninckmeijer, masseur

Yoga brengt me dichter bij mezelf, ik voel me fysiek en mentaal meer in evenwicht. Door de combinatie van bewust bewegen, een ontspannen ademhaling en een heerlijke eindontspanning, kom ik elke dinsdag avond thuis met een heel voldaan gevoel.

Beginnen met Yoga

Small group lessen vanaf € 5, - !

Bij WISE yoga draait alles om kwaliteit, wij onderscheiden ons door; kleinschalige groepen, veel persoonlijke aandacht, professionele coaches. Volg nu yoga, pilates én meditatie voor maar € 5, - per les.Bekijk hier onze tarieven »
WISE yoga is een onderdeel van WISE 'de lifestyle company'