Studio verhuur
Je bevindt je hier Home > Studio > Studio verhuur

Studio verhuur

WISE yoga bevindt zich op één van de mooiste plekken van Vianen, in het centrum, naast de oude stadsmuur met daarop het historische theehuis, en de grote kerk. Deze unieke locatie ademt -door de prachtige grote tuinen en de vele oude bomen- een oase van rust uit!

Voormalig klooster & retraite

Het pand van WISE yoga, met een totale oppervlakte van 125 m2, was vroeger eigendom van de kerk, en diende als voormalig klooster. De studio is geheel verbouwd met veel respect voor zijn spirituele wortels en de omgeving. De serene rust is nog overal voelbaar, het is de ultieme plek als je jezelf even terug wilt trekken voor een retraite, en op zoek bent naar stilte, bezinning en verdieping.

Verhuur mogelijkheden

De WISE yoga studio -waar je terecht kunt voor alles op het gebied van lichaam, geest en ziel- is naast onze reguliere lessen en workshops, te huur voor ‘rustige’ activiteiten. Te denken valt hierbij aan zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, presentaties, trainingen, coaching, interviews, cursussen, lezingen, workshops en/of lessen. Wil je meer informatie over onze prijzen en/of een rondleiding? Neem dan contact met ons op.

Arrangementen

Op verzoek bieden wij ook compleet verzorgde arrangementen aan, inclusief hapjes en/of drankjes. Of het nu gaat om yoga- of meditatiesessies of mindful vergaderen, wij verzorgen alles van A tot Z. Dit is echt een aanrader!

Een kijkje in onze studio

Zodra je de deur van WISE yoga opent, stap je binnen in een bijzonder sfeervol en warm ingerichte studio. Veelvuldig gebruik van steigerhout, lichte kleuren en sfeerverlichting in het gehele pand zorgen voor een geweldige ambiance. Elke ruimte heeft zijn eigen charme, dit is puur genieten.

Bij de entree, op de begane grond, ervaar je gelijk het gevoel van thuiskomen. De kast met sloffen, de gezellige wachtruimte -met een mooie houten bank - en de ‘Buddha zaal’ met spiegelwand (42 m2) zorgen voor een persoonlijke, huiselijke sfeer. Een berghok, kleine kluisjes en een toilet zijn ook aanwezig op de parterre.

Een wenteltrap begeleid je naar de eerste verdieping, hier bevindt zich de ‘ZEN’ ruimte waar je, onder het genot van een kopje thee, heerlijk kunt zitten én ontspannen. Een elegante kroonluchter, die nadrukkelijk aanwezig is, zorgt voor een intieme sfeer. In deze open ruimte –die tevens bestaat uit een functionele pantry en balie- krijg je ook toegang tot de ‘lotus zaal’. Deze serene ruimte van 42 m2 heeft een fantastisch sprookjesachtig uitzicht op de tuin van de grote kerk!

Bekijk hier de foto impressie van onze studio!

Bereikbaarheid

De studio is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Uitvalswegen A2 en A27, binnen enkele minuten. Parkeren is gratis, voldoende parkeerplekken voor de studio.

Nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!

Volg ons op

sociale media Facebook Facebook Twitter
Beginnen met Yoga
Beginnen met Pilates

Small group lessen vanaf € 5, - !

Bij WISE yoga draait alles om kwaliteit, wij onderscheiden ons door; kleinschalige groepen, veel persoonlijke aandacht, professionele coaches. Volg nu yoga, pilates én meditatie voor maar € 5, - per les. Bekijk hier onze tarieven »

Vergader met jezelf


WISE yoga is een onderdeel van WISE 'de lifestyle company'