Wat is personal coaching?
Je bevindt je hier Home > Personal Coaching > Wat is Personal Coaching?

Wat is personal coaching?

Personal coaching geeft je de mogelijkheid om in een één-op-één situatie te werken aan wat voor jou van belang is. Dat kan lichamelijk, mentaal, emotioneel óf spiritueel zijn, maar vaak is het een combinatie daarvan.

Voor een goede geestelijke- en lichamelijke gezondheid kun je bij onze school terecht! Er zijn diverse coaches, therapeuten en masseurs verbonden aan ons centrum, elk met hun eigen specialisme.

Of je nu jouw yoga practise wilt verdiepen, herstellen van blessures, om wilt leren gaan met angst, stress- en burn-out klachten, je voedingspatroon in balans wilt brengen óf hulp zoekt bij veranderingen in je leven, bij WISE yoga ben je aan het goede adres.

Het belangrijkste aandachtspunt is dat wij echt met de ‘mens’ bezig zijn. We luisteren naar wensen en behoeften en bieden professionele begeleiding & adviezen zodat jij je op een veilige en prettige manier kunt ontwikkelen. Jouw gelukkiger maken, dat is ons doel!

Wat bieden wij?

privé yoga
yoga therapie
meditatie coaching
voedings coaching

Navigeer in bovenstaand menu voor meer informatie over ons aanbod!

Lennart de Vries, eigen bedrijf

Door mijn drukke baan kreeg ik te maken met stress- en burnout klachten en kwam thuis te zitten. Ik heb hulp gezocht bij psychiators en andere instanties maar niets hielp. Op aanraden van een vriendin kwam ik terecht bij WISE yoga. Voor het eerst kwam ik in aanraking met meditatie- en mindfulness! Ik kan je zeggen, het heeft mijn leven verandert! Ik ben zo dankbaar! Ik slaap beter, pieker niet meer en sta weer helemaal 'gelukkig in het leven'.

Beginnen met Yoga
Beginnen met Pilates
Boek nu je coach

Sneller resultaat boeken?

Wil je werken aan je eigen doelstellingen om lichaam, geest en ziel in balans te brengen? Onze personal coaches begeleiden jou met een gezonde lifestyle! vraag hier een offerte aan »


WISE yoga is een onderdeel van WISE 'de lifestyle company'