Over WISE
Je bevindt je hier Home > Contact > Over Wise

Over WISE

WISE ‘the lifestyle company’

voor een gezonde en bewuste levensstijl, voor particulieren én bedrijven.

Missie & Visie

WISE gaat uit van de vier verschillende aspecten van het leven: het lichamelijke, mentale, emotionele én spirituele. Voor een gelukkige, gezonde en bewuste levensstijl is het van belang om deze 4 elementen in evenwicht te brengen. WISE biedt hierbij ondersteuning en faciliteert mogelijkheden om dit te bewerkstelligen. Hiermee willen wij ons profileren als toonaangevend lifestyle merk in Nederland.

WISE group

De “WISE group” bestaat uit: WISE yoga, WISE fitness, WISE retreats & WISE conscious.

WISE yoga

De eerste WISE yoga studio, geopend in 2012, is gevestigd op een prachtige locatie in het centrum van Vianen. WISE yoga biedt een bron van inspiratie op het gebied van lichaam, geest en ziel! Wij geven een gevarieerd aanbod van yoga-, pilates-, en meditatielessen, toegankelijk voor beginners én gevorderden. Naast onze reguliere lessen organiseren wij evenementen en bieden workshops, trainingen, cursussen en retraites aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

‘Dit is yoga in zijn zuiverste vorm. Geen hype...gewoon WISE yoga’

WISE fitness

WISE fitness is dé expert als het gaat om functionele personal- en groepstrainingen, die zowel in- als outdoor plaats vinden op verschillende locaties. Wij geven work-outs binnen hotels, op de werkvloer en op evenementen. Daag jezelf uit met onze exclusieve WISE Bootcamp trainingen die plaats vinden in de natuur -heerlijk in de frisse buitenlucht- erop gericht om je algehele conditie te verbeteren, je spieren te versterken en lichaam en geest in balans te brengen.

‘The only way to finish is to start...WISE fitness...your challenge’

WISE retreats

Heb je behoefte aan een moment van rust om op adem te komen en je batterij weer op te laden, wil je je baan of relatie te overdenken, je lichaam opschonen of een burn-out voor-komen, dan ben je bij WISE retreats aan het goede adres. Wij organiseren dag-, weekend-, en week retraites waarbij aandacht voor jezelf, ontspanning en genieten centraal staan.

‘Adem in, adem uit en ontspan…..verwen jezelf met een WISE retreat’

WISE conscious

Hét online platform voor bewustwording & persoonlijke ontwikkeling.

‘Be WISE and Conscious...knowing yourself is true wisdom’

Beginnen met Yoga
Beginnen met Pilates

Small group lessen vanaf € 5, - !

Bij WISE yoga draait alles om kwaliteit, wij onderscheiden ons door; kleinschalige groepen, veel persoonlijke aandacht, professionele coaches. Volg nu yoga, pilates én meditatie voor maar € 5, - per les. Bekijk hier onze tarieven »

Vergader met jezelf


WISE yoga is een onderdeel van WISE 'de lifestyle company'