Wij lanceren een nieuwe unieke lesvorm: InWiseOut!!
Je bevindt je hier Home > Events & Retreats > Nieuws > Wij lanceren een nieuwe unieke lesvorm: InWiseOut!!

WISE nieuws

Wij lanceren een nieuwe unieke lesvorm: InWiseOut!!

InWiseOut is het nieuwe paradeplaatje binnen onze yogaschool, een heerlijke training -in de gezonde buitenlucht- waarbij hardlopen, fitness, yoga, pilates én meditatie met elkaar gecombineerd worden.

Doordat stilte momenten en fysieke inspanning elkaar constant afwisselen, bouw je niet alleen kracht, uithoudingsvermogen en souplesse op, maar creëer je ook meer innerlijke rust.

InWiseOut laat je elke keer weer verrassen, elke training is anders. We maken gebruik van al het straatmeubilair wat in de natuur aanwezig is; grasvelden, bankjes, stoepranden, paaltjes, bankjes, hekjes, grasvelden etc....gecombineerd met hardlopen,fitnessoefeningen, specifieke intervaltrainingen, ademhalings- meditatie-, en mindfulness oefeningen!

Over de naam InWiseOut

De naam InWiseOut komt voort uit het feit dat we met deze training naar binnen keren maar ook naar buiten, letterlijk en figuurlijk! In- en ontspanning wisselen zich constant af, dat maakt InWiseOut uniek ten opzichte van andere buitentrainingen. Wij richten ons niet alleen op het lichaam maar ook op geest en ziel!

Speciale dank voor het verzinnen van de naam InWiseOut gaat naar Jeroen van der Sluis van het MindCenter in Vianen!

Voor wie

InWiseOut is voor ieder niveau, en voor iedere leeftijd!

Door WISE yoga | geplaatst op 15 juli 2014Deel dit bericht!

WISE yoga is een onderdeel van WISE 'de lifestyle company'