Nieuw bij WISE: Thaise yoga massages!
Je bevindt je hier Home > Events & Retreats > Nieuws > Nieuw bij WISE: Thaise yoga massages!

WISE nieuws

Nieuw bij WISE: Thaise yoga massages!

Wij gaan uitbreiden! Vanaf het nieuwe seizoen bieden wij, naast onze reguliere lessen heerlijke massages aan! Hierbij onder de aandacht: Thaise yoga massages, vanaf nu te boeken in onze studio! Vanuit een holistische benadering. Wij vinden dit een prachtige aanvulling, naast onze yogalessen.

Wat is thaise yoga massage

Sommige mensen vinden het een voordeel, bij thaise yoga massage gaan de kleren niet uit, en kun je in een voor jou comfortabele outfit deze massages ondergaan!

Thaise yogamassage bestaat uit een op elkaar afgestemde en zeer doeltreffende combinatie van yoga, massage, mindfulness en acupressuur. Je wordt door de masseur in de aan yoga ontleende strekkingen bewogen en tegelijkertijd gemasseerd.

Als er iets is wat Thaise yogamassage geeft dan is dat ruimte en verbinding. Ruimte in je spieren, gewrichten en energiebanen, maar bovenal ook in je hoofd. Deze natuurlijke verbinding tussen je hoofd en lijf, lichaam en geest, wordt weer hersteld en ervaren.

Mindfulness, is de meditatieve basis van waaruit de masseur masseert. Het helpt de ontvanger zelf ook bewuster te voelen, meer aanwezig te zijn in het moment, en zijn/haar lichaamsbewustzijn te vergroten.

Yin yoga & Thaise yoga massage

Yin yoga en Thaise yogamassages, de perfecte combinatie! Voor ons dan, omdat wij ervaren dat het elkaar heel goed aanvult, het zorgt voor diepgaande heling en meer balans op geestelijk, lichamelijk, mentaal en emotioneel gebied.

Wil je een massage boeken? Of een heerlijke (yin) yogales? Stuur ons dan een mail: info@wiseyoga.nl. Ook als je meer informatie hierover wil ontvangen.

 

Door WISE yoga | geplaatst op 17 juli 2017Deel dit bericht!

WISE yoga is een onderdeel van WISE 'de lifestyle company'