MEWE woman event een groot succes!
Je bevindt je hier Home > Events & Retreats > Nieuws > MEWE woman event een groot succes!

WISE nieuws

MEWE woman event een groot succes!

Afgelopen zaterdag vond het eerste MEWE woman event plaats bij tuincentrum Huiting! Ook WISE yoga was natuurlijk van de partij. Wat een geweldige dag, vol enthousiaste ondernemers en bezoekers.

Heb jij dit event gemist? Geen nood, jullie zullen zeker weer van ons horen, alle dames van MEWE woman staan alweer klaar om het volgende evenement organiseren!

 


Wat is MEWE woman?

MEWE Woman, hét netwerk voor Vianen en omstreken.
Enkele maanden geleden is een aantal ondernemende vrouwen uit Vianen gestart met een netwerkplatform. Dit platform is bedoeld voor ondernemende vrouwen uit Vianen, met als doel kennis te delen en meer zichtbaarheid/bekendheid te genereren.

De naam MEWE Woman is ontstaan uit de gedachte dat ieder lid van dit platform met haar eigen onderneming, persoonlijkheid en netwerk (ME), iets bijdraagt aan het grotere geheel (WE).

MEWE Woman streeft er naar om jaarlijks een aantal evenementen in Vianen te organiseren. Ieder evenement geeft MEWE Woman ook een mooie gelegenheid om onze groep aan de inwoners van Vianen en directe omgeving te presenteren.
 
De ondernemende en inspirerende vrouwen van MEWE Woman hebben een hele diverse achtergrond. Van sieraden maken tot marketing en communicatiedeskundige, van woninginrichting tot drukwerkbegeleiding en van bloemsierkunst tot fotografie……
Hierdoor spreken we een zeer brede doelgroep aan en hebben we met elkaar een heel gevarieerd netwerk.

Altijd op de hoogte blijven van onze activiteiten? "Like" dan onze facebook pagina....


 

Door WISE yoga | geplaatst op 26 mei 2014Deel dit bericht!

WISE yoga is een onderdeel van WISE 'de lifestyle company'