WISE nieuws
Je bevindt je hier Home > Events & Retreats > Nieuws > Ga je mee op retraite?

WISE nieuws

Ga je mee op retraite?

Van 3 t/m 10 september 2014 organiseren wij weer een heerlijke body & mind retreat, op een rustgevende, sfeervolle locatie in Finestrat, Spanje! Alle dagen staan in het teken van yoga, meditatie en bewust-zijn. Ga je ook mee?

 


Omschrijving

Adem in, adem uit en ontspan!
Deze geheel verzorgde reis biedt een waar paradijs voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, rust, persoonlijke groei en bewustwording. In een fantastische omgeving bieden wij een gevarieerd programma aan, dat bestaat uit yoga, meditatie, begeleide wandelingen, inzicht-gevende workshops, personal coaching en open groeps gesprekken.

Naast onze workshops- die je geheel vrijblijvend kunt volgen- is er voldoende vrije tijd over om zelf in te delen. Je kunt vanaf je luie loungestoel genieten van de overweldige natuur, een verfrissende duik nemen in het zwembad, wandelend de omgeving verkennen of een inspirerend boek lezen op één van de mooie terrasen.

Tijdens deze body & mind week zal de focus liggen op het opnieuw verbinden met jezelf, waardoor het bewust-zijn groeit en je weer in je eigen innerlijke kracht komt te staan. Jou gelukkig maken, dat is ons doel!

Vind je innerlijke balans en herontdek wie je diep van binnen bent, verwen jezelf met een WISE retreat!

Vroegboekkorting

Wees zeker van een plaats en meld je snel aan. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wanneer je boekt voor 1 juli 2014 krijg je een korting van € 97,- én je hebt het voordeel dat de vliegtickets goedkoper zijn .

Wil je meer informatie over deze body & mind retreat? Klik dan hier

Klik hier voor een foto impressie van onze yoga retreat!

 

Door WISE yoga | geplaatst op 26 mei 2014Deel dit bericht!

WISE yoga is een onderdeel van WISE 'de lifestyle company'