WISE nieuws
Je bevindt je hier Home > Events & Retreats > WISE Nieuws

WISE nieuws

Nieuw bij WISE: Thaise yoga massages!

Wij gaan uitbreiden! Vanaf het nieuwe seizoen bieden wij, naast onze reguliere lessen heerlijke massages aan! Hierbij onder de aandacht: Thaise yoga massages, vanaf nu te boeken in onze studio! Vanuit een holistische benadering. Wij vinden het een prachtige aanvulling, naast onze yogalessen. En...voor sommige mensen een voordeel, bij thaise yogamassage gaan de kleren niet uit!

Door WISE yoga | geplaatst op 17 juli 2017 lees meer »

Maandelijks mantra zingen!

Mantra zingen ontspant en brengt je terug naar jezelf...dat hebben wij afgelopen seizoen wel gemerkt tijdens onze heerlijke bijeenkomsten. Het samenzijn, en verbinden, in een huiselijke sfeer, dé studio van WISE yoga. Het is zooo fijn, en daarom gaan we vanaf september gewoon verder door dit elke maand aan te bieden. Doe jij ook een keer mee?

Door WISE yoga | geplaatst op 15 juli 2017 lees meer »

Onze studio ook voor 65+-ers

Ben jij 65+-er en wil je graag yoga of tai chi komen volgen? Dan ben je bij ons welkom!

Door WISE yoga | geplaatst op 15 januari 2017 lees meer »

Nieuwe lesvormen in 2015!

In 2015 komen we met nieuwe lesprogramma's binnen ons rooster. Tai chi, Qigong, Ashtanga yoga en Yin yang yoga zijn enkele stijlen gericht op het in balans brengen van lichaam, geest en ziel.

Door WISE yoga | geplaatst op 16 december 2014 lees meer »

Wij lanceren een nieuwe unieke lesvorm: InWiseOut!!

InWiseOut is het nieuwe paradeplaatje binnen onze yogaschool, een heerlijke training -in de gezonde buitenlucht- waarbij hardlopen, fitness, yoga, pilates én meditatie met elkaar gecombineerd worden. Het is de ultieme mix voor een krachtig, fit, soepel lichaam en een rusige geest!

Door WISE yoga | geplaatst op 15 juli 2014 lees meer »

WISE yoga is een onderdeel van WISE 'de lifestyle company'