Mindful music meditation
Je bevindt je hier Home > Yoga > Meditatie > Mindful Music meditation

Mindful music meditation

Mindful music meditation is een ontspannende mix van Meditatie, Mindfulness, Bewustwording en Live muziek! Begin je week goed met deze heerlijke traktatie op maandag avond. Met verschillende meditatievormen en liedjes die je hart raken. Kom het zelf ervaren!

In deze les kun je geestelijk en lichamelijk ontspannen, even een moment voor jezelf, niet ‘denken’ en ‘doen’ maar gewoon ‘zijn’. Het maakt je bewust van je lichaam en ademhaling, waardoor je naar een diepe staat van rust wordt begeleidt.

De lessen zijn iedere keer anders en geschikt voor zowel beginners als voor mensen met meditatie ervaring. Ervaar je veel spanning en stress, óf wil je innerlijk tot rust komen dan is deze meditatie les echt een aanrader!

Maarten Oomen, eigenaar zwemschool en Sponsorworld

Als 'oude man' had ik wat behoefte aan een rustpunt in mijn drukke leven. Met meditatie bij WISE yoga ben ik daar voor de eerste keer mee in aanraking gekomen. Het is heerlijk om te doen en heeft mij op een bijzondere manier verrast. Het is niet zweverig of eng, het brengt je naar een natuurlijke staat van bewustzijn op een ontspannen manier.

Small group lessen vanaf € 5, - !

Bij WISE yoga draait alles om kwaliteit, wij onderscheiden ons door; kleinschalige groepen, veel persoonlijke aandacht, professionele coaches. Volg nu yoga, pilates én meditatie voor maar € 5, - per les.Bekijk hier onze tarieven »
WISE yoga is een onderdeel van WISE 'de lifestyle company'