Meditatie @work
Je bevindt je hier Home > Coaching > Business Coaching > Meditatie @work

Meditatie @work

Meditatie @work is een "vergadering met jezelf" op werkdagen. Een professionele meditatie coach komt op vaste tijden langs op kantoor om de deelnemers te begeleiden. Onze meditatie sessies duren 30 minuten en vinden plaats in een vergaderruimte. Omkleden is niet nodig, het kan gewoon in pak, alleen de schoenen gaan uit.

De groepen bestaan uit maximaal 10 deelnemers zodat persoonlijke aandacht gewaarborgd blijft. Meditatie@ work is allesbehalve zweverig, het is concreet en doelgericht en zorgt voor: minder stress, toename van energie, meer focus, betere concentratie, efficiënter werken, lager ziekteverzuim en meer plezier in het werk waardoor betere resultaten behaald worden.

 

Maarten Oomen, eigenaar zwemschool en oprichter van SponsorWorld

Als ‘oude man’ had ik wat behoefte aan een rustpunt in mijn drukke leven. Met meditatie bij WISE yoga ben ik daar voor de eerste keer mee in aanraking gekomen. Het is heerlijk om te doen en heeft mij op een bijzondere manier verrast. Het is niet zweverig of eng, het brengt je naar een natuurlijke staat van bewustzijn op een ontspannen manier. Met de stichting SponsorWorld hebben wij WISE yoga met succes ingehuurd, dat blijven wij zeker doen!

Informatie aanvragen
Vind je balans
Bootcamp met collega's
Boek een sportief uitje

Tarieven

Business coaching is een professionele trainingsvorm gericht op de gezondheid en vitaliteit van werknemers. Voor elke organisatie bieden wij een passend coaching traject! Benieuwd naar onze tarieven? Vraag hier een offerte aan »


WISE yoga is een onderdeel van WISE 'de lifestyle company'