Hatha yoga
Je bevindt je hier Home > Yoga > Hatha Yoga

Hatha yoga

Hatha yoga is een klassieke vorm van yoga, waarin evenwicht tussen in- en ontspanning centraal staan. Dynamische en verstilde houdingen wisselen elkaar af. Er wordt geoefend vanuit een naar binnen gerichte aandacht.

Door deze rustige, meditatieve houding is er ruimte om waar te nemen in wat zich van binnen voordoet. Fysieke en mentale grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verruimd, wat zorgt voor een groter innerlijk draagvermogen en meer vitaliteit.

Je leert de adem te verdiepen –wat goed te gebruiken is in je dagelijkse bezigheden- maar ook om te komen tot concentratie, stilte én inzicht in wie je werkelijk bent.

Hatha light

Hatha light yoga is een zachte vorm van yoga, geschikt voor diegenen die het wat rustiger aan willen doen of kampen met lichamelijke beperkingen.

 

Anouska Blankensteijn

Wekelijks geniet ik van mijn uurtje Hatha yoga! Een heerlijke vorm van yoga die mij lichamelijk en geestelijk in balans brengt en houdt. Mariette weet de groep, maar ook de individu precies aan te bieden wat er nodig is. De een kan wat minder diep in de houding komen en krijgt daarom een rustige variant, de ander kan wat meer en krijgt zijn houding daarop afgestemd. Iedereen wordt uitgedaagd om de grens van wat goed voelt op te blijven zoeken. Zo blijf je je bewsut van lichaam en geest. En aan het einde van de les kom je tot een diepe ontspanning. Dat is voor mij genieten!

 

Beginnen met Yoga

Small group lessen vanaf € 5, - !

Bij WISE yoga draait alles om kwaliteit, wij onderscheiden ons door; kleinschalige groepen, veel persoonlijke aandacht, professionele coaches. Volg nu yoga, pilates én meditatie voor maar € 5, - per les.Bekijk hier onze tarieven »
WISE yoga is een onderdeel van WISE 'de lifestyle company'