Wat is business coaching?
Je bevindt je hier Home > Coaching > Business Coaching > Wat is Business Coaching?

Wat is business coaching?

In onze nieuwe tijd zien steeds meer organisaties in dat verandering alleen mogelijk is door een andere manier van ondernemen. Investeren in vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers wordt steeds belangrijker. Door de kracht van bewustwording en “ in vergadering te gaan met jezelf”, ontstaan inzichten, inspiratie en bezieling.

Om dit proces te ondersteunen bieden wij sport, yoga en meditatie aan op de werkvloer met als doel het welzijn van de werkgever én werknemer te bevorderen, waardoor zij beter functioneren binnen de organisatie. Stressmanagement, fysieke fitheid, mentaal potentieel, aspecten van succes en effectieve communicatie zijn enkele onderwerpen van de coaching.

Onze werkwijze

Na een intake gesprek bieden wij een op maat gemaakt trainingsprogramma aan, waarbij we zowel individueel als in teamverband coachen. De trainingen vinden plaats op de werkvloer, in de WISEyoga studio of op andere in- en outdoor locaties.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Erwin van Rooijen, directeur OptiTel

Het op maat gemaakte programma voor Business Coaching binnen ons bedrijf ervaar ik als zeer waardevol. Het is eenvoudig en toegankelijk. Gewoon vanuit de vergader stoel, zitten en ademen, een paar mindful yoga oefeningen, een afsluitende meditatie en je voelt direct het effect! Ik heb een betere focus, meer energie en merk dat ik veel dieper slaap!

Informatie aanvragen
Vind je balans
Vergader met jezelf
Bootcamp met collega's
Boek een sportief uitje

Tarieven

Business coaching is een professionele trainingsvorm gericht op de gezondheid en vitaliteit van werknemers. Voor elke organisatie bieden wij een passend coaching traject! Benieuwd naar onze tarieven? Vraag hier een offerte aan »


WISE yoga is een onderdeel van WISE 'de lifestyle company'