Yoga en Mindfulness centrum

Op een prachtige lokatie in het centrum van Vianen ligt onze sfeervolle studio. Dit is dé plek voor yoga en mindfulness! Training en coaching, zowel in kleine groepen als individueel. Gegeven door professionele leraren. Wil jij werken aan persoonlijke ontwikkeling of bewustwording, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast onze trainingen organiseren wij retraites, zowel in binnen-als buitenland. Ook kun je bij ons terecht voor energetische behandelingen, voedingsadvies en thaise yoga massages. 

 

 

27 augustus 2018 > 15-weekse training body, mind, soul
Wil jij meer in balans komen en beter luisteren naar je hart om de juiste keuzes te maken op jouw levenspad? Doe dan mee met onze exclusieve 15-weekse training: Body, Mind, Soul.lees verder »

16 september 2018 > mantra zingen...
Doe je mee met mantra zingen met prachtige circle songs? Ervaring met zingen of mantra’s helemaal niet nodig, de melodieën zijn makkelijk, de teksten aanwezig… En alleen van binnen zingen is ook zingen…lees verder »

19 september 2018 > 8-weekse mbsr/mbct mindfulness training
Deze 8-weekse MBSR/MBCT Mindfulness Training, geïnspireerd op de leer van Jon Kabat-Zinn en Thich Nhat Hanh wordt aangevuld met live muziek & zang, recht uit het Hart. Ervaar je veel drukte in je hoofd, heb je last van stress en kost het je moeite om dagelijks te genieten? Doe dan mee met deze training!lees verder »

yoga
lesrooster
pilates

WISE yoga is een onderdeel van WISE 'de lifestyle company'